Work at Koelstra

Hieronder vindt u de vacatures die wij momenteel beschikbaar hebben. Daarnaast zijn wij altijd op zoek naar enthousiaste stagiaires! Bij vragen of informatie kunt u contact opnemen met: laura.westerveen@atelier49.nl

Atelier 49 Nederland bv is een onafhankelijk Nederlands familiebedrijf dat sinds 1967 succesvol is in het maken van kunststof babyverzorgingsproducten en deze wereldwijd exporteert. Onze producten zijn vooral bekend onder de merknamen bébé-jou, LUMA babycare, Koelstra en I am a Little Company. Met onze merken zijn wij marktleider in de Benelux en toonaangevend in Europa. Binnen onze vestiging in Staphorst werken 60 medewerkers.              


                                                                                                                                                                       

Drie BBL plekken (procesoperator A of B en mechanisch operator A of B)


Binnen Atelier 49 ga je vier dagen per week aan de slag als procesoperator of mechanisch operator. Onder leiding van een ervaren begeleider leer je onze geavanceerde spuitgietmachines te bedienen. Daarnaast krijg je inzicht in alle gerelateerde bedrijfsprocessen. 

Je volgt een passende (MBO) opleiding tot procesoperator of mechanisch operator, of wilt die gaan volgen. Je wilt dat het liefst in de praktijk doen bij een dynamisch bedrijf en meteen een marktconform salaris verdienen. Dan is een opleidingsplaats bij Atelier 49 echt iets voor jou. 

Stuur je reactie naar laura.westerveen@atelier49.nl.